Gezocht: enthousiaste freelance edutainers voor onze Haven Lego Studio

publish date
05.06.2018

Havencentrum zoekt creatieve coaches voor onze gloednieuwe Haven Lego Studio. Ben jij technisch sterk en bereid om continu bij te scholen? Ben je bekend met het gamma van Lego Mindstorms EV3 en zit het programmeren van robots in je vingers? Is jongeren stimuleren en coachen een evidentie voor jou? Dan begeleid jij misschien binnenkort onze groepen tijdens hun havenontdekking in onze gloednieuwe Legohaven.

Je gaat als Legocoach met een groep jongeren van 12 tot 18 jaar aan de slag in een virtuele Lego-havencontext. De leerlingen programmeren gedurende een halve dag robots aan de hand van een duidelijk omschreven opdracht. Deze opdrachten zijn aangepast aan hun leeftijd en niveau. Als coach ondersteun en begeleid je deze jongeren in de eerste stappen tot programmeren, een belangrijke vaardigheid in de haven van vandaag en die van de toekomst. Het is belangrijk dat je voldoende technische achtergrond hebt en een sterke voeling hebt met IT. Je weet die kennis en vaardigheden evenwel goed te doseren in je interactie met de doelgroep. Je bent ook bereid om jezelf voortdurend bij te schaven zodat je steeds de meest actuele werkvormen kent begeleiden.

Interesse? Contacteer onz voor meer informatie via info@havencentrum.be.

In een latere fase gaan we ook op zoek naar edutainers voor andere opdrachten in ons havenbelevingscentrum. Zodra we deze vacature openstellen, zullen we deze ook hier plaatsen. Via onze nieuwsbrief ‘Haven in de klas’ houden we je hiervan op de hoogte

Zit je ondertussen op het puntje van je stoel en zou je er meteen in willen vliegen? Bekijk HIER het volledige functieprofiel. Stuur ons je CV en een motivatiebrief die ons overtuigt van je capaciteiten als edutainer naar info@havencentrum.be. We kijken er alvast naar uit! 

Maarten Smet

Functie
Adviseur interactieve educatie Havencentrum
Telefoon
+32 3 250 61 62
Mobiel
+32 473 82 39 02

Volgende