Jouw mening telt!

publish date
07.03.2017

Ben je leerkracht aardrijkskunde? In de haven van Antwerpen vind je heel wat praktische voorbeelden uit je lessen terug. Deze tonen we in de dagexcursie Haven in Landschappen voor de eerste graad secundair onderwijs. Momenteel werken we hard aan de vernieuwing van dat programma. We houden hierbij graag rekening met jouw mening, ongeacht of je de excursie al gevolgd hebt of ze nieuw voor je is. Daarom vragen we graag 5 minuten van jouw tijd.

1. Je bent al klant of kent de excursie haven in landschappen

Heb je de excursie al eens gevolgd en ben je tevreden? Of haakte je af? We vragen je om 5 minuten tijd te nemen om deze excursie te beoordelen en je verwachtingen voor de vernieuwing mee te geven. Op basis van jouw feedback gaan we aan de slag om het programma te verbeteren en aan te passen naar jouw noden en die van je klas!

2. Je kent de excursie nog niet, maar helpt ons graag met jouw tips!

De haven van Antwerpen vormt de ideale plek om heel wat landschappen uit de lessen aardrijkskunde in praktijk te tonen, denk maar aan het verkeers-, industrie, haven- of zelfs natuurlanschap. Heb je interesse om hier met je klas rond te werken? Hoe zouden wij je het beste kunnen bedienen?

Zin in meer?

We zoeken naar ervaringsdekundigen en frisse blikken op ons aanbod. Daarom organiseren we deze bevraging voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Heb je zin in meer? Wil je echt je tanden in de excursie zetten en ze mee vorm geven? Geef je dan aan het einde van de bevraging zeker op voor onze werkgroep. Deze stellen we begin april samen. Met deze werkgroep geven we het programma dan écht vorm.

Volgende