Samen bouwen we voor jou aan een educatief 2021!

publish date
17.12.2020
Samen bouwen we voor jou aan een educatief 2021!

2020. Wat begon als een veelbelovend jaar, waarin de Havenlandklassen en LEGO Haven Studio uit de startblokken schoten, is helaas geëindigd in een surreële sluiting. Aan die lege gangen, lokalen en cafetaria wennen we toch écht niet. Maar achter de schermen zijn we blijven bouwen aan de vernieuwing van ons aanbod. Twee hoekstenen daarvan hebben jullie misschien wel voorbij zien komen: educatieve havenspelen Cardgo en Van Haven tot Feest. Hiermee hopen we de haven op een meer tastbare en levensechte manier in de klas te brengen.

Met het nieuwe jaar in zicht richten wij het vizier graag op gezondere horizonten. Want we kijken er reikhalzend naar uit om jou, van zodra het kan, weer met open armen te ontvangen. We staan voor je klaar en houden je op de hoogte.

Kortom, het hele Havencentrum-team van medewerkers, gidsen en coachen bouwt graag samen voor jou aan een nieuw jaar boordevol educatieve uitdagingen om jongeren enthousiast te maken voor onze haven. Die boodschap drukken we je graag op het hart, vanuit ons kot:

Gelieve marketing cookies te accepteren om deze video te bekijken.

Wil je al in de sfeer komen? Speel het nieuwe jaar tegemoet met Van Haven tot Feest!

Op een gezonder, leerrijker, beter 2021!

Warme havengroeten & de beste wensen,

Het Havencentrum-team in cartoonvorm

P.S.: In de kerstvakantie is het Havencentrum gesloten. We staan opnieuw voor je klaar vanaf 5 januari. Tot dan!