Pamela verwelkomt je in de haven

publish date
16.02.2020

Heb je een vraag voor ons? Dan is de kans groot dat je Pamela Sanders aan de lijn krijgt. Sinds 15 februari heeft zij, na een interim van enkele maanden, een vaste plek aan ons onthaal. Pamela zorgt samen met Sophie Dieltiens voor de planning en reservatie. Daarnaast staat ze ook in voor onze facturatie, financiën en andere administratieve projecten. We stellen onze nieuwe collega graag even aan je voor.

Pamela

Pamela werkte al op verschillende plekken in de haven. Ze ging dus bewust op zoek naar een job in het havengebied en kwam zo bij ons terecht. In het Havencentrum werkt ze vooral achter de schermen. Zo zorgt ze er mee voor jij een topdag in de haven beleeft. Maar dat ze ook haar mannetje 'aan de dok' kan staan, bewijst haar ervaring én haar heftruckbewijs.

Pamela is een vrolijke spring in 't veld die, met als motto “Work hard, play hard”. Sinds dag staat ze klaar voor haar collega’s en vrolijkt ze onze werkplek mee op.

Ze is getrouwd met Tom en mama van 2 pubers: Scott (14) en Lynn (11). Samen wonen ze in Zandvliet. Pamela houdt van reizen met het gezin, etentjes met vrienden en probeert ook regelmatig te sporten. 's Zondags trekt ze met de koersfiets de polders in. Haar favoriete plek in de haven is op de dijk in Zandvliet: “Daar is het aangenaam vertoeven om te wandelen of te fietsen. De binnenschepen varen er zachtjes voorbij en aan de overkant zie je de industrie en de Noordlandbrug."

Zin om ook de haven in te trekken? Reserveer je excursie via het reservatieformulier. Pamela of haar collega's nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!