Uitstappen in de haven geannuleerd tot einde schooljaar 2019-2020

publish date
11.03.2020
Let op: Onderstaand artikel beschrijft de situatie in schooljaar 2019-2020. Alle info over de impact van COVID-19 in schooljaar 2020-2021 vind je op onze FAQ-pagina.

UPDATE 27-4-2020

Het provinciebestuur wil een verdere verspreiding van het coronavirus mee helpen voorkomen. Daarom organiseren we tot het einde van dit schooljaar geen uitstappen in de haven meer. Alle excursies die dit schooljaar gepland staan gaan dus niet door. Reserveren voor volgend schooljaar is uiteraard wel mogelijk. Dat kan je al zeker doen via deze link.

Breng de haven naar je leerlingen

Heel wat leerlingen zien met deze maatregelen hun uitstap - en ook hun kennismaking met de haven - in rook opgaan. Om je te helpen hen toch nog een deel van de leerstof aan te bieden, hebben we al ons lesmateriaal dat je ook thuis kunt doen, gebundeld. Je vindt al onze lestips in dit artikel.

Kan ik al boeken voor volgend schooljaar? 

Dat kan! We hebben de manier van boeken wel lichtjes aangepast. Je vindt voor de meeste excursies vanaf nu een overzicht van de beschikbare data op de pagina van je favoriete uitstap. Bekijk deze voor je je boeking plaatst. Zo kunnen we je zo snel mogelijk verder helpen.

Heb je vragen? Of heb je een geplande uitstap tijdens deze periode staan? Dan kun je terecht bij ons onthaalteam via reservatie@havencentrum.be met vermelding van uw reservatienummer.

 

Meer informatie over de andere provinciale diensten en dienstverlening vind je hier.