Word jij onze freelance educatief workshopbegeleider?

publish date
18.09.2023

We zoeken een freelance workshopbegeleider die tijdens het schooljaar 2023-2024 op 17 vaste donderdagvoormiddagen een educatieve workshop 3e graad secundair ondersteunt. Ben je of ken je een freelancer die graag met jongeren werkt? Of werk je in het onderwijs of in jeugdwerk en heb je ruimte voor een bijkomende opdracht? Ideaal! Lees dan zeker de volledige opdracht en stel je kandidaat tot 03/10/2023.

Leerlingen spelen spel Port Xpert Shipping

De opdracht in het kort

Wat?

Het Havencentrum zoekt een workshopbegeleider die tijdens het schooljaar 2023-2024 een halve dag per week ondersteuning biedt bij educatieve workshops voor de 3e graad secundair onderwijs. Concreet gaat het om de workshops Port Xpert Industrie en Port Xpert Shipping, waarbij je groepjes begeleidt bij VR-opdrachten, educatieve bordspellen en meer.

Na een korte (betaalde) opleiding begeleidt je in duo, samen met een vaste collega, deze educatieve workshops. Nadat je er voldoende mee vertrouwd bent, kunnen we bekijken of je in de toekomst zelfstandig workshops begeleidt.

Wanneer?

Op 17 vastgelegde donderdagvoormiddagen (9-12:30 uur) tijdens het schooljaar 2023-2024. Zie bijlage onderaan: tabel met een overzicht van de data.

Port Xpert Industrie workshop VR

Waar?

Fort Liefkenshoek, Ketenislaan 3, Kallo

Wie is je opdrachtgever?

Het autonoom provinciebedrijf Havencentrum brengt de haven in al haar diversiteit dichter bij jongeren. Zo sensibiliseren we jongeren over het belang en innovatieve vermogen van de haven en enthousiasmeren hen voor studierichtingen en jobs gelinkt aan de activiteiten in het havengebied. We brengen zowel de haven naar de klas als de klas naar de haven.

Wat vragen we van jou? Wat hebben we jou te bieden? Hoe stel je je kandidaat?

Lees er alles over in onderstaande opdrachtomschrijving:

Vragen?

Voor meer info over de inhoud van de opdracht kan je terecht bij projectverantwoordelijke Ellen Fels, via 0485 18 97 13 of e-mail ellen.fels@havencentrum.be.