Let op! Excursies reserveren gaat vanaf nu lichtjes anders

publish date
26.02.2020

De afgelopen maanden timmerden we hard aan ons aanbod voor volgend schooljaar. Vanaf 1 maart kan je eindelijk excursies online boeken voor schooljaar 2020-2021. De manier van reserveren verandert wel lichtjes.

Zo werken we voor schooljaar '20-'21 met vaste dagen per type excursie. Dat stelt ons in staat om elke keer maximaal kwaliteit te kunnen aanbieden. Voorheen hadden we in drukke periodes vaak piekdagen waarop de kwaliteit van de excursie onder druk kwam te staan. Deze spreiding via vaste dagen zorgt ervoor dat dat niet meer kan gebeuren.

Kalender met beschikbare data

Op de pagina van de excursie vind je een kalender waarop je kan nakijken welke data nog beschikbaar zijn. Dit jaar werken we met een kalender waarin we de data manueel aanpassen zodra we een boeking hebben ontvangen. We bekijken de mogelijkheden nog om naar volgende schooljaren toe de boekingen te automatiseren om de ervaring nog beter te maken.

Net als voorheen kan je dus je voorkeurdata doorgeven, dit keer wel gebaseerd op de data die in de kalender nog als beschikbaar staan weergegeven.

Boekte je voor schooljaar '19-'20 een rondvaart bij ons? Dan komt deze werkwijze je vast al bekend voor.