Over je programma

Hoe ziet het programma eruit?

Havenlandklassen bestaat uit enkele vaste havenactiviteiten, één natuuractiviteit, één museumbezoek en een aantal keuzeactiviteiten. Zo maak je je driedaagse helemaal op maat van jouw groep. De meeste activiteiten, maaltijden en transport zijn inbegrepen in de prijs, tenzij expliciet vermeld.

We bezorgen je een keuzeformulier waarin je kan aangeven in welke activiteiten je interesse hebt. Op basis van de voorkeuren en de beschikbaarheid die je doorgeeft via dat keuzeformulier, stellen wij een gepersonaliseerd programma voor je op. We leggen dit altijd terug voor ter goedkeuring bij de school. Samen zorgen we voor een onvergetelijke uitstap voor jouw leerlingen.

> Ga naar het overzicht van de beschikbare activiteiten.

Welke ondersteuning krijg ik als leerkracht?

Op basis van de keuzes die je doorgeeft via het reservatieformulier, stellen wij een gepersonaliseerd programma voor je op. Zodra dit klaar is, ontvang je het per mail. Dit programma bevat alle tijdstippen en andere informatie die specifiek op jouw bezoek van toepassing is.

Je ontvangt ook de logingegevens voor het online draaiboek. Hier vind je per activiteit een infofiche met praktische afspraken en contactgegevens. Voor sommige activiteiten kun je ook bijlagen met lesmateriaal, handleidingen,… downloaden. Zo krijg je snel alle informatie bij elkaar en heb je ze ook altijd bij de hand.

> Al ingeschreven?  Log hier in op het draaiboek.

Hoeveel kost een driedaagse Havenlandklassen?

De volledige driedaagse kost 100 euro per leerling voor groepen vanaf 30 leerlingen. Deze prijs is inclusief accommodatie, maaltijden(*), vervoer tijdens de driedaagse en een ruim aanbod aan activiteiten. Je betaalt enkel extra voor activiteiten waarbij we dit duidelijk vermelden. Ook voor het vervoer van en naar de driedaagse kan een bijkomende kostprijs aangerekend worden. Dit is steeds in overleg met de school.

Per 10 leerlingen mag 1 leerkracht gratis deelnemen. Extra leerkrachten worden gefactureerd aan hetzelfde tarief als leerlingen. 

Is het vervoer van en naar de activiteiten tijdens de driedaagse inbegrepen?

Ja. Wij voorzien geschikt transport tussen de verschillende activiteiten. Afhankelijk van de afstand zal een geschikt vervoersmiddel gekozen worden: te voet, per bus of per schip. Alle informatie hiervoor vind je in je gepersonaliseerd programma. Jij zorgt er gewoon voor dat je klaar staat op het afgesproken uur en locatie. Deze verplaatsingen zijn steeds inbegrepen in de prijs.

Verplaatsing van en naar de school op het begin en einde van de Havenlandklassen is inbegrepen in de prijs voor scholen gelegen in provincie Antwerpen (postcode 2000-2999), regio Waasland (9100-9199 en 9250), en de Nederlandse gemeentes Hulst, Ossendrecht, Woensdrecht, Putte, Bergen-op-zoom en Roosendaal (postcodes 4411-4645 en 4700-4708). Scholen die gelegen zijn buiten dit gebied kunnen zelf transport regelen van en naar Havenlandklassen of betalen een meerprijs op basis van de afstand tot aan het havengebied.

Is je school niet al te ver van de haven, dan kunnen we bekijken of jullie graag met eigen fietsen komen. Je neemt hiervoor best even contact op!