Onze missie

Onze visie tegen 2025

We zetten jongeren centraal. Dat doen we door te vertrekken vanuit hun leefwereld, hen actief te betrekken bij wat we doen en hen persoonlijk aan te spreken. We zijn inclusief in onze aanpak en houden rekening met de diversiteit van onze doelgroep.  Zo verlagen we de drempel tot de haven.

We bieden een leeromgeving van topniveau. We brengen een echt en eerlijk verhaal. We maken van de havencontext een hybride, belevingsgerichte leeromgeving vol diverse en interactieve leervormen, toegespitst op de doelgroep en gebaseerd op een onderbouwde leerlijn. We brengen zowel de jongeren naar de haven als de haven naar de jongeren.

We verbinden het heden met de toekomst. We zitten middenin de haven en alle activiteiten die er plaatsvinden. We luisteren naar onze partners, bedrijven en onderwijs. We brengen ze samen, capteren hun noden en verbinden ze rond een gemeenschappelijke doelstelling: jongeren warm maken voor de jobs in de haven van morgen.

Wil je op de hoogte blijven van onze plannen en veranderingen? 

Neem dan zeker een kijkje bij onze nieuwsberichten of scroll door onze Facebook- en LinkedIn-pagina. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief Haven in de klas: die bundelt lestips, aanpassingen aan onze excursies en ander materiaal om met je klas aan de slag te gaan. Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.