Over het verblijf

Voorzijde Jeugdcentrum Prosperpolder

Waar zullen we logeren?

De verblijfplaats voor deze driedaagse is het jeugdcentrum Prosperpolder. Het voormalige schooltje van Prosperpolder gaat al jarenlang mee als verblijfscentrum, werd in 2016 volledig gerenoveerd en is vlot bereikbaar. Het verblijfscentrum bestaat uit verschillende zalen. Afhankelijk van de grootte van jullie groep, zullen verschillende zalen ter beschikking gesteld worden.

  • 2 slaapzalen voor 24 personen
  • 1 kamer voor 8 personen
  • 3 kamers voor 4 personen
  • 2 kamers voor 2 personen

Opgelet! Elke bezoeker moet zelf een slaapzak of donsdeken, kussensloop en hoeslaken meebrengen.

Adres:
JC Prosperpolder
Sint-Engelbertusstraat 5
9130 Kieldrecht

https://jcprosperpolder.be

Wat zullen we eten?

Volgende maaltijden zijn in de prijs inbegrepen:

  • Dag 1: warme avondmaaltijd
  • Dag 2: ontbijt, lunchpakket, vieruurtje, warme avondmaaltijd
  • Dag 3: ontbijt, lunchpakket, vieruurtje

Een lunchpakket voor de eerste dag en een herbruikbare drinkfles moet elke bezoeker zelf meebrengen. 's Middags eet je vaak op locatie. Daarom maak je op dag 2 en 3 's ochtends zelf je lunchpakket met de door ons aangeboden ingrediënten.

Heb je specifieke dieetwensen? Geef ze ons dan goed op voorhand door zodat de cateraar hier rekening mee kan houden.

Kunnen de leerlingen een drankje aankopen? 

Om de avonden in een leuke ontspannen sfeer door te brengen, voorzien wij de mogelijkheid om frisdranken aan te kopen. Bij aankomst zal een stock voor uw groep klaarstaan. Op deze manier kunnen jullie zelf de verkoop van frisdranken organiseren. Op het einde van uw verblijf zal de stock geteld worden en zal een factuur opgemaakt worden. Alle drankjes worden verrekend aan een prijs van € 1.

Tip: voorzie voldoende wisselgeld als je de drankjes wil verkopen aan de leerlingen.

Bij het plannen van je meerdaagse hou je er best rekening mee dat je verblijft op een afgelegen locatie. In de buurt van het verblijfscentrum zijn geen winkels voorhanden. Als u extraatjes (snacks, snoep, andere dan de voorziene dranken,…) wil voor jezelf of de leerlingen, kun je deze best op voorhand inkopen en zelf meebrengen.

Wie staat in voor de schoonmaak en opruim van het gebouw?

De groep staat zelf in voor het opruimen en netjes houden van de ruimtes. De eetruimte dient na elke maaltijd proper achtergelaten te worden. Jullie staan met de leerlingen zelf in voor het klaarzetten, afruimen en schoonmaken van de tafels. Ook de afwas dienen jullie zelf te regelen. Voorzie hiervoor zelf het nodige materiaal zoals afwasmiddel, sponsjes, schotelvodden, keukenhanddoeken, enzovoort.

Op het einde van het verblijf dienen alle ruimtes veegschoon achtergelaten te worden. Er is poetsgerief voorhanden indien dit nodig zou zijn. Ook toiletpapier is voorzien tijdens jullie verblijf.

 

Enkel tips voor een aangenaam verblijf

  1. Vraag de leerlingen om zelf een keukenhanddoek te voorzien.
  2. Voor een leuke avond kan je misschien ook muziek voorzien voor de leerlingen.
  3. Vraag de leerlingen eventueel om gezelschapsspelen te voorzien.

Meer tips vind je in de inpaklijst.