Over je programma

Hoe ziet het programma eruit?

Havenlandklassen bestaat uit drie havenactiviteiten, één natuuractiviteit, één museumbezoek en een aantal keuzeactiviteiten. Zo maak je je driedaagse helemaal op maat van jouw groep. De meeste activiteiten, maaltijden en transport zijn inbegrepen in de prijs, tenzij expliciet vermeld.

Bij het invullen van het reservatieformulier kan je aangeven in welke activiteiten je interesse hebt. Op basis van deze voorkeuren en de beschikbaarheid, puzzelen wij een haalbaar programma samen. We leggen dit altijd terug voor ter goedkeuring bij de school. Samen zorgen we voor een onvergetelijke uitstap voor jouw leerlingen.

> Ga terug naar het overzicht van de beschikbare activiteiten.

Welke ondersteuning krijg ik als leerkracht?

Op basis van de keuzes die je doorgeeft via het reservatieformulier, stellen wij een gepersonaliseerd programma voor je op. Zodra dit klaar is, ontvang je het per mail. Dit programma bevat alle tijdstippen en andere informatie die specifiek op jouw bezoek van toepassing is.

Je ontvangt ook de logingegevens voor het online draaiboek. Hier vind je per activiteit een infofiche met praktische afspraken en contactgegevens. Voor sommige activiteiten kun je ook bijlagen met lesmateriaal, handleidingen,… downloaden. Zo krijg je snel alle informatie bij elkaar en heb je ze ook altijd bij de hand.

> Al ingeschreven?  Log hier in op het draaiboek.

Hoeveel kost een driedaagse Havenlandklassen?

De volledige driedaagse kost 100 euro per leerling voor groepen vanaf 30 leerlingen. Deze prijs is inclusief accommodatie, maaltijden(*), vervoer tijdens de driedaagse en een ruim aanbod aan activiteiten. Je betaalt enkel extra voor activiteiten waarbij we dit duidelijk vermelden. Ook voor het vervoer van en naar de driedaagse kan een bijkomende kostprijs aangerekend worden. Dit is steeds in overleg met de school.

Per 10 leerlingen mag 1 leerkracht gratis deelnemen. Extra leerkrachten worden gefactureerd aan hetzelfde tarief als leerlingen. 

Is het vervoer van en naar de activiteiten tijdens de driedaagse inbegrepen?

Ja. Wij voorzien geschikt transport tussen de verschillende activiteiten. Dit zal afwisselend te voet, per (huur)fiets of per bus zijn. Alle informatie hiervoor vind je in je gepersonaliseerd programma. Jij zorgt er gewoon voor dat je klaar staat op het afgesproken uur en locatie. Deze verplaatsingen zijn steeds inbegrepen in de prijs.

Verplaatsing van en naar de school op het begin en einde van de Havenlandklassen is inbegrepen in de prijs voor scholen gelegen in provincie Antwerpen (postcode 2000-2999), regio Waasland (9100-9199 en 9250), en de Nederlandse gemeentes Hulst, Ossendrecht, Woensdrecht, Putte, Bergen-op-zoom en Roosendaal (postcodes 4411-4645 en 4700-4708). Scholen die gelegen zijn buiten dit gebied kunnen zelf transport regelen van en naar Havenlandklassen of betalen een meerprijs op basis van de afstand tot aan het havengebied.