Over de activiteiten

In Saeftinghe

Hoe ziet het programma eruit?

Havenlandklassen heeft een vast basisprogramma dat je zelf aanvult met enkele keuze-activiteiten. Bij het invullen van het reservatieformulier kan je als leerkracht aangeven in welke activiteiten je interesse hebt. Op basis van deze voorkeuren en de beschikbaarheid proberen wij een haalbaar programma samen te stellen. We leggen dit altijd terug voor ter goedkeuring bij de school. Samen zorgen we voor een onvergetelijke uitstap voor jouw leerlingen.

Een overzicht van de beschikbare activiteiten staat op deze pagina.

Hoe ontvang ik meer informatie over de activiteiten?

Na je inschrijving gaan wij - in onderling overleg - aan de slag met je wensen. We stellen een gepersonaliseerd programma op. Zodra dit klaar is, ontvang je het per mail. Dit programma bevat alle tijdstippen en andere informatie die specifiek op jouw bezoek van toepassing is. Bij dit programma krijg je ook de logingegevens voor het draaiboek. In dit draaiboek vind je per activiteit een infofiche met praktische afspraken en contactgegevens. Voor activiteiten die je als leerkracht zelf moet begeleiden, kun je ook bijlagen met lesmateriaal, handleidingen,… downloaden. Met dit doe-het-zelf draaiboek krijg je snel alle informatie bij elkaar.

Hoeveel kost een driedaagse Havenlandklassen?

De prijs voor deze driedaagse bedraagt 100 euro per leerling. Deze prijs is inclusief accommodatie, maaltijden(*), vervoer tijdens de driedaagse en een ruim aanbod aan activiteiten. Per 10 leerlingen mag 1 leerkracht gratis deelnemen. Extra leerkrachten worden gefactureerd aan hetzelfde tarief als leerlingen. Voor het vervoer van en naar de driedaagse, alsook voor enkele extra activiteiten kan een bijkomende kostprijs aangerekend worden. Dit is steeds in overleg met de school. 

EXCLUSIEF voor de snelle beslissers: Havenlandklassen is een nieuw project. We zitten nog volop in een try-out fase waarin hier en daar nog enkele problemen kunnen opduiken. Daarom bieden wij voor groepen die in het najaar van 2019 komen een korting van 25%, wat maakt dat jullie bij boeking € 75 per leerling betalen ipv € 100.