Voor verenigingen

Foto: bedrijfsbezoek

Voormiddagprogramma

Je vertrekt aan het iconische havenhuis of het MAS Havenpaviljoen. Aan de luchtfoto krijg je een zicht op de haven en tonen we je naar welke plekken wij je vandaag meenemen. We stappen de bus op en rijden de haven in. Tijdens een wandeling van de Royerssluis tot op de Sigmadijk krijg je een prachtig zicht op haven en stad. Hier zit je middenin de haven met zijn logistieke en industriële activiteiten. 

Je krijgt er vast honger van! De gids neemt je mee voor een warme maaltijd. Afhankelijk van je namiddagprogramma neem je na het eten afscheid van de gids aan het Havenhuis. Kies je voor Haven XXL? Dan trek je na het eten meteen samen verder.

Namiddagprogramma

Na het eten trek je verder door de haven of breng je een bezoek aan het MAS, het Red Star Line Museum of brouwerij De Koninck. Lees meer over je 4 keuzemogelijkheden:

Praktische info

Aantal personen

De groep bestaat uit minimum 20 personen. Kleinere groepen zijn mogelijk, maar er wordt wel een minimumprijs aangerekend. Maximum tijdens het schooljaar is 55 personen per dag. Wil je met een grotere groep komen? Laat het ons weten. We bekijken graag samen de mogelijkheden.

Prijs daguitstap *

  • Prijs per persoon voor Haven XXL: € 40
  • Prijs per persoon voor het havenbezoek met aangepast namiddagprogramma: € 44.

(*) In de prijs zijn de begeleiding door de gids in de haven, een lunchmenu en je toegangsticket voor de namiddagactiviteit inbegrepen. Je vervoer per bus en een gids voor het MAS of Red Star Line Museum zijn niet inbegrepen.

Vervoer

Voor het groepsbezoek aan de Antwerpse haven heb je een bus nodig.

Hoe reserveer ik mijn daguitstap?

  1. Reserveer minstens 8 weken op voorhand via het reservatieformulier. Geef je voorkeursdatum en eventueel 2 alternatieve data op. Vermeld ook een vermoedelijk aantal deelnemers en een contactpersoon. Kom je via de KWB bij ons terecht? Laat het dan even weten in het opmerkingenveld.
  2. Een collega van ons onthaalteam contacteert je zo snel mogelijk om je daguitstap te bevestigen. Afhankelijk van de keuze van je namiddagactiviteit kan hier een wachttijd van maximum 2 weken aan verbonden zijn.
  3. 3 weken vooraf bevestig je het definitieve aantal deelnemers per mail via reservatie@havencentrum.be. Vermeld in deze mail je reservatienummer.
  4. Je ontvangt een vraag tot voorafbetaling van de daguitstap.
  5. Na de uitstap ontvang je een evaluatieformulier van het Havencentrum.