De Warmste Week in het Havenhuis

door Port of Antwerp

Het Havenhuis, de iconische hoofdzetel van het Havenbedrijf Antwerpen, zet speciaal voor de Warmste Week zijn deuren open. Op zaterdag 9 december ben je vanaf 17 uur welkom voor een gegidste rondleiding van 45 minuten, die eindigt met een hapje en drankje op een van de mooiste plekjes in het Havenhuis.

Status
Wanneer
  • zaterdag 9 december 2017 van 17 uur tot 20 uur
Prijs
15 euro

Benieuwd naar wat je te wachten staat? Wacht dan zeker niet te lang om een plaatsje te reserveren, want de plaatsen zijn beperkt. Kinderen vanaf 6 jaar zijn van harte welkom, we verwachten wel dat ze flink genoeg zijn om trappen te lopen.  

Het Havenbedrijf schenkt de volledige opbrengst van deze Rondleiding For Life aan Bring a Smile in het kader van de Warmste Week.

Inschrijven

Inschrijven doe je hier, waarna je het bedrag van €15 overschrijft op rekening BE18 7330 4696 1265 met vermelding van PJ9061P – RFL -  “je naam”.

Je inschrijving is pas definitief als het Havenbedrijf het bedrag ontvangen heeft. De medewerkers van het MAS Havenpaviljoen sturen je een bevestigingsmail die geldt als definitieve inschrijving. 

Organisator
MAS Havenpaviljoen