de haven in 't echt

Vlaamse Havendag

Benieuwd naar wat het Havencentrum voor jou kan betekenen? Kom zeker een babbeltje slaan met ons nieuwe educatieve team zondag op het Zaha Hadidplein! We vertellen je met veel plezier over ons vernieuwde aanbod en tonen je onze ambitieuze toekomstplannen!

Tot dan?

Wanneer
  • zondag 17 september 2017 van 10 uur tot 17 uur
Prijs
gratis
campagnebeeld Vlaamse Havendag

We tonen je met veel plezier de vernieuwingen en toekomstplannen van het Havencentrum. Zo pakten we onze excursies in de Waaslandhaven grondig aan. Vanaf september 2018 kun je de haven op een heel andere manier ontdekken en beleven in ons centrum. We vertellen je graag hoe we dat zullen aanpakken.

TechnoTrailer

Havencentrum staat niet alleen op het Zaha Hadidplein. Er is nog heel wat te doen. Hoogtepunt is ongetwijdeld de hypermoderne TechnoTrailer van provincie Antwerpen. In deze hoogtechnologische oplegger maak je kennis met de geheimen van de chemie. Zo maak je je eigen haargel die je meteen mee naar huis kan nemen. Je gaat ook aan de slag met een ‘groene stroom’. Hoeveel energie kun jij opwekken door goed door te fietsen? Lukt het je om je dagelijkse elektrciteit op te wekken?

Maak je eigen unieke havenbutton

Ook een groot hart voor de haven? Toon het met je eigen gepersonaliseerde button! 

Fotobooth

Scheep je in op een van onze boottochten? Kom dan zeker langs om je foto op te halen.

Organisator
Havencentrum