Zet je container op de juiste plek

Dag van de Wetenschap

Neem de bediening van onze LEGO® straddle carrier of reach stacker in handen. Pik je container op en zet hem op de vrachtwagen of trein. Zo komen je goederen op tijd op hun bestemming terecht. Pas op! Zorg dat je nergens tegen aan botst! Kun jij deze opdracht tot een goed einde brengen? Probeer het uit bij Stormkop op 24 november.

Wanneer
  • zondag 24 november 2019 van 10 uur tot 17 uur
Prijs
gratis
Dag van Wetenschap: aan de slag met robots!

Tijdens dat van de wetenschap ga je aan de slag met onze robots uit de LEGO® Educationlijn. Dit is havenapparatuur die wij op maat lieten ontwikkelen. Geprikkeld en zin in meer? Samen met je klas kun je onze LEGO® Haven Studio programmeren. Je werkt samen en zorgt ervoor dat je producten via containers de haven binnen komen en ook op de juiste eindbestemming geraken.

Je kunt de LEGO Haven Studio boeken met je klas uit de eerste en tweede graad secundair onderwijs. Meer informatie lees je hier.

Zin in meer? 

Laat jouw nieuwsgierigheid tijdens de Dag van de Wetenschap de vrije loop en doe je tegoed aan straffe demo’s, spannende experimenten en leuke workshops. Iedereen is welkom, de inkom is gratis. Heel wat boeiende partners staan klaar voor je zoals de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen, imec, Zoo Antwerpen, wij en vele anderen.

Ontdek het volledige programma op www.dagvandewetenschapantwerpen.be.

Organisator
Dag van de Wetenschap

Volgende van de detaillijst