Fietsen in de haven

Port of Antwerp

Picknicken op de Scheldedijk met zicht op het Deurganckdok? Of gezellig een terrasje doen op het dorpsplein van Lillo? Vogels spotten in de haven? Of toch liever gestapelde containers tellen? Het kan allemaal! Bovendien neemt een ervaren gids je mee op sleeptouw om al je vragen te beantwoorden. Schrijf je dus zeker in voor een van de gegidste fietstochten door de haven van Port of Antwerp.

Status
Wanneer
  • van 7 april 2018 tot 8 september 2018

Van april tot en met september neemt Port of Antwerp je mee op verkenning door de haven op de fiets! De groep start om 10 uur aan het MAS Havenpaviljoen. Rond 16 uur ben je daar terug als einde van de fietstocht. Onderweg leg je – met een 10-tal korte tussenstops – in totaal bijna 40 km af.

Inschrijven is verplicht en gratis en kan via www.fietsenindehaven.be
Opgelet! Maximaal 5 deelnemers per inschrijving en er is slechts 1 inschrijving mogelijk per e-mailadres. Er is geen minimumleeftijd, maar hou er rekening mee dat er circa 40 km gefietst zal worden.

Na het correct afronden van de inschrijving, zal je een bevestigings-e-mail ontvangen op het opgegeven e-mailadres in stap 1, met daarin voor ELKE deelnemer een gepersonaliseerd e-ticket. 

Toch problemen met de inschrijving? Neem dan zeker contact op met het MAS Havenpaviljoen, zij helpen je graag verder!

Moest je vragen hebben in verband met de huur van een (elektrische) fiets, kan je Cyclant contacteren. 

Organisator
MAS Havenpaviljoen