Europaweek tijdens de havenrondvaart

samen met Europa Direct

Ontdek de haven én ontdek de Europese Unie dankzij een lespakket van Europa Direct tijdens onze Europaweek in de haven van 20 tot 24 mei 2019. Aan boord van de havenrondvaart ontdekken de leerlingen de haven vanop het water zoals ze gewend zijn. Elke leerkracht die tijdens deze themaweek een rondvaart in de voor- of namiddag boekt, krijgt een gratis lespakket over Europa mee. Ook de leerlingen krijgen een ‘Europees’ aandenken.

Status
Wanneer
  • van 20 mei 2019 tot 24 mei 2019
Prijs
9 euro

Vaar je mee op een ander moment?

De havenrondvaart toont de haven vanop het water in 2 uur tijd. Een gloednieuw introfilmpje brengt de  leerlingen meteen in de juiste sfeer. Leerlingen ontdekken onder andere waar hun ontbijt, sportschoenen en speelgoed vandaan komt. Op een tablet krijgen ze een extra blik achter de schermen.

Havenrondvaarten vinden plaats van 1 oktober tot 30 november en van 1 maart tot 30 juni telkens op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de voor- of namiddag. Deelname kost 9 euro per leerling of is gratis met het havenvignet. Op onze website vind je een lespakket waarmee je jouw leerlingen op een leuke en activerende manier kan voorbereiden op de uitstap.

Meer informatie en inschrijven: Voor Scholen > Lager Onderwijs

Organisator
Europa Direct provincie Antwerpen