Waar loop jij op vast?

publish date
24.05.2018

Havencentrum zoekt jouw struikelblok: wil je graag werken rond wetenschap, techniek, logistiek of nog iets anders? Maar loop je vast op de aanpak? Of weet je niet goed waar je hiervoor terecht kunt? Wij willen je helpen!

Het Havencentrum brengt jongeren naar de onbekende en overweldigende wereld van de haven van Antwerpen via uitstappen in het havengebied. Door jouw leerlingen te inspireren met verhalen en uitdagingen uit de haven, tonen we hen de toekomstmogelijkheden in onze wereldhaven.

Hoe kunnen we elkaar versterken?

Laat ons weten wat je graag ‘in 't echt’ zou willen tonen aan leerlingen. Welke excursie zou voor jou een echte meerwaarde zijn, maar vind je nergens terug (ook niet in ons aanbod)? Welk thema wil je graag behandelen in je klas of op het terrein? Kortom: waarbij kun je echt wat extra ondersteuning gebruiken?

Vul dit formulier in of mail naar info@havencentrum.be. Vermeld waar je naar op zoek bent: een excursie of extra lesinspiratie. Geef ook mee welk vak je geeft en in welke graad en studierichting. Wil je graag binnen een specifiek vakgebied blijven of vakoverschrijdend werken?

Wij gaan met deze vragen aan de slag. Haalt jouw tip het in ons aanbod? Dan krijg je de kans om je voorstel in primeur en met een mooie korting uit te proberen. Zo werken we samen aan een havenaanbod van de toekomst.

Nu al inspiratie nodig?

Via onze nieuwsbrief Haven in de klas krijg je  driemaandelijks heel wat lesinspiratie om zelf mee aan de slag te gaan tijdens je lessen. We geven ook de mogelijkheden voor een havenbezoek mee. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volgende van de detaillijst