Monique verwelkomt je in de haven

publish date
12.03.2018

Klaar om te vertrekken op uitstap in de haven? Heb je een vraag over een programma? Onze nieuwe collega Monique Moonen (49) staat met veel enthousiasme voor je klaar. Monique start op 12 maart en neemt het onthaal en reservaties over van Christine Laenen die eind maart op welverdiend pensioen gaat. Monique loopt nog even dubbel met Christine. Vanaf april zorgt ze ervoor dat jouw activiteit op rolletjes loopt. Creatieve oplossingen zoeken is voor haar dan ook even vanzelfsprekend als eten en drinken.

Monique heeft een uitgebreide achtergrond in administratief werk en planning, maar het is vooral het sociale aspect dat haar zo aanspreekt bij de functie als onthaalmedewerker bij het Havencentrum. Daarnaast is ze ook gefascineerd door het havengebied en vindt ze het een heel boeiende werkomgeving. “De haven breidt telkens uit en ik zie ze voor mijn ogen groeien. Het is echt de toekomst”, zegt ze. Door haar vorige functie bij Durme-Natie leerde ze de werking ook van binnenuit kennen. Vanuit het exportteam zorgde ze voor nauwkeurige planningen en werkte ze op maat voor verschillende klanten. Door het opvolgen van de wereldwijde transporten kon Monique haar talen onderhouden waardoor ze vlot Frans en Engels spreekt. In haar vrije tijd studeert ze ook nog Portugees, gewoon, omdat ze dat leuk vindt. En wie weet komt het nog wel van pas?

“Ik wil de klant altijd kunnen geven wat hij vraagt en wil een goede service bieden.”, zegt Monique. “Het is belangrijk voor mij dat iemand tevreden is en terug wil komen, dus ik zal er alles aan doen om mensen te helpen.”

Yoga of een spannend boek

Na de werkuren vind je haar regelmatig op een yogamat, achter het scherm voor een goede film of helemaal verzonken in een spannend boek. Haar dochter (24) is ondertussen het huis uit waardoor ze het rijk meestal voor zichzelf heeft. Al is het altijd heel gezellig als ze samen zijn. En als Monique de kans krijgt, trekt ze de wijde wereld in. “Misschien komt het omdat ik in Congo geboren ben? Ik ben heel nieuwsgierig naar andere landen en continenten. Er zit een beetje een ontdekkingsreiziger in mijn bloed.”

Vanaf 12 maart staat Monique voor je klaar aan het onthaal. Wil je een activiteit reserveren of heb je een andere vraag? Aarzel niet om haar te contacteren. Ze helpt je gegarandeerd met een glimlach verder.

Volgende